SuPer-Nuoret ja opiskelijat

SuPer-nuoret (18-35v.)

Jos olet alle 35-vuotias varsinainen jäsen, tule mukaan SuPer-Nuorten toimintaan! SuPer-Nuorten paikallisissa ja valtakunnallisissa tapahtumissa on luvassa hauskaa tekemistä, toimintaa, rentoa menoa, tärkeää tietoa työelämästä ja hyviä tyyppejä. Lisätietoa TÄSTÄ!

Katso ajankohtaiset tapahtumat Facebookista ja liity mukaan SuPer-Nuorten FB-ryhmään.
Käy seuraamassa @supernuoret myös Instagramissa ja Snapchat: supernuoret.

............................

Hei opiskelija!

Opiskellessasi sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan toisen asteen tutkintoa olet lämpimästi tervetullut SuPerin opiskelijajäseneksi! Opiskelijajäsenyys on täysin maksuton liittymispäivästä valmistumispäivään saakka. SuPerin opiskelijajäsenenä voit olla maksutta yhden kerran. Järjestämme erilaista toimintaa sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!

OPISKELIJAJÄSENEKSI VOIT LIITTYÄ TÄSTÄ! Löydät SuPerin sivuilta muutakin informaatiota, käy kurkkaamassa!

.......................................................................................................................................................................................................................................................

Ilmoittautuminen: www.superliitto.fi -kirjaudu jäsensivuille - ilmoittaudu tapahtumiin ja koulutuksiin

Lisätiedot: Lisätietoja SuPer-Nuorten koulutuksista saat opiskelija-asiamies Tanja Oksaselta, tanja.oksanen@superliitto.fi.